MC-71 Historie

Klubben blev stiftet i 1971, i en lille by der hedder Særslev.


Formålet var at lave en forening, hvor motorcykler, godt kammeratskab, sammenhold og hygge var i top, og at udbrede kendskabet til ’vores’ verden udadtil.

Kort efter stiftelsen af MC-71 fik vi klubhus på adressen Melbyfemvej 5, 4400 Kalundborg. Et skønt beliggende sted, for enden af en blind vej, hvor vi boede i 30 år.


I 2003 måtte vi desværre forlade vores daværende klubhus, eftersom en virksomhed havde opkøbt grunden og havde andre planer med den.


Vi fik stillet Melbyfemvej 4 til rådighed, og her var der plads og mulighed for at skabe nogle fantastiske rammer for vores klub. Vi ligger igen for enden af Melbyfemvej, efter at det gamle klubhus blev revet ned.


Hvert år, den 1. weekend i maj, holder vi Fjordtræf. I mange år foregik dette på en gammel sportsplads i Tømmerup, men efter nogle års overvejelse, og overtagelse af nyt klubhus, besluttede vi os til at flytte det hjem. Nu havde vi pladsen til at holde det hjemme, og det måtte være at foretrække.

Det er blevet en succes, og hyggeligt samvær, god musik og festlig stemning er i højsædet hele weekenden igennem. Og et varmt klubhus er nu heller ikke så tosset igen, når forårssolen en sjælden gang udebliver.


Vi er i dag omkring 40 medlemmer, aktive og passive. Vores MC park er bred, med alt fra Yamaha og Suzuki, til Moto Guzzi og DKW, aldersmæssigt spænder vi bredt, lige fra børnene i 20’erne til de voksne i 60’erne. Gennemsnitsalderen i klubben ligger på omkring de 40.